[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sorena  
Де у Львові краще купувати електрочайники?
eviktor463Дата: Суббота, 11.03.2023, 16:48 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Пользователи
Нагороди: 0
Статус: Оффлайн
Усім доброго дня. Хочу собі в офіс купити надійний, чудовий електрочайник. Попередній, який я купив нашвидкуруч на ринку, зламався. Попрацював він буквально кілька місяців. Шукаю надійний магазин у Львові, де можна купити якісний, щоб працював довго. Порадьте щось.

pavel777xsДата: Суббота, 11.03.2023, 16:50 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Доброго дня і вам. Так, чайники на ринку я не радив би купувати. У мене за рік пішли 4 штуки таких. Останній чайник я купив близько півроку тому в одному чудовому інтернет-магазині у Львові. Якщо хочете, поділюся посиланням.

eviktor463Дата: Суббота, 11.03.2023, 16:51 | Повідомлення # 3
Майор
Що це за інтернет-магазин? Ви мене просто зацікавили. Залишіть мені посилання, будь ласка. Може, я собі щось там виберу. Хоча, якщо чесно, я не сильний у таких покупках. Якщо можете, порадьте, на який електрочайник варто звернути увагу?

pavel777xsДата: Суббота, 11.03.2023, 16:53 | Повідомлення # 4
Лейтенант
Купувати електрочайник я раджу в інтернет-магазині "Алло". Тут великий вибір, все якісне та за доступними цінами. Я купив собі Mi Smart Kettle Pro. Це чудовий електрочайник потужністю 1800 Вт, об'ємом 1,5 л. У ньому є Smart-управління. З функціональних особливостей є підтримка та нагрівання води до заданої температури, також є дисплей. П'ять режимів роботи, потрійний електрозахист та багато іншого. Більше інформації про електрочайники https://allo.ua/ua/l-viv/elektrochajniki/ ви можете переглянути перейшовши за посиланням. Бажаю вам вдалої покупки.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: