Де краще купувати бойлер?
|
|
eviktor463 | Дата: Четверг, 01.12.2022, 04:50 | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Пользователи
Статус: Оффлайн
| Всім привіт. Нещодавно у нас вдома стався перепад енергії і згорів наш бойлер. Потрібно купувати новий. Порадьте мені, будь-ласка, магазин до якого варто звернутися. Буду вдячний за будь-яку пораду.
|
|
| |
rostikgrin1989 | Дата: Четверг, 01.12.2022, 04:53 | Повідомлення # 2 |
Майор
| Привіт. Неприємна у вас ситуація. Можу вам порадити звернутися до одного інтернет-магазину, де я теж нещодавно купував у ванну кімнату новий бойлер. Якщо цікаво, пишіть. Залюбки допоможу вам.
|
|
| |
eviktor463 | Дата: Четверг, 01.12.2022, 04:58 | Повідомлення # 3 |
Майор
| Буду вам дуже вдячний за допомогу. Чесно кажучи вчора передивився декілька варіантів інтернет-магазинів. Але так нічого і не підібрав собі. Підкажіть де ви купували? І який бойлер порадили б мені?
|
|
| |
rostikgrin1989 | Дата: Четверг, 01.12.2022, 05:04 | Повідомлення # 4 |
Майор
| Раджу вам купувати Бойлери https://eldorado.ua/uk/water-heaters/c1039068/ тут. Це мій улюблений інтернет-магазин, якому я довіряю понад два роки. Я купував саме в ньому. Завжди якісна техніка, доступні ціни. Я би вам порекомендува бойлер ARISTON PRO1 R 50 V/5. Він має потужність 1500 Вт, об'єм баку 50 літрів. Вода нагрівається 75 градусів всього за 1 годину 45 хвилин. На сайті сагазину є безліч інших чудових варіантів. Переходьте за посиланням та обирайте. Вдалої вам покупки.
|
|
| |