spamergoda | Дата: Воскресенье, 14.07.2024, 20:42 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Пользователи
Статус: Оффлайн
| В теперішньому світі ефективний облік та управління енергетичними матеріалами є дуже значущими для численних сфер. Від автопарків до промислових фірм, контроль витрат енергоресурсів дозволяє суттєво знизити витрати та збільшити дієвість роботи. У нашій статті розглянемо ключові складові механізму обліку пального, як лічильники, автоматизовані механізми, зчитувачі відомостей та програмове забезпечення.
1. Aquametro. Лічильник VZO - це інструмент, розроблений для вимірювання кількості пального, що проходить через нього. Він застосовується для точного обліку пального на автозаправних пунктах (АЗС), в транспортних засобах та на різних місцях, де потрібний моніторинг витрат пального.
2. Автоматизація обліку палива. Автоматизована система рахунку пального - це механізм технологічних засобів і програмового забезпечення, які гарантують збір, оброблення і зберігання інформації про використання енергоресурсів. Ця комплекс допомагає покращити вірність обліку, зменшити розходи та унеможливити викраданням.
3. CAN-зчитувач. CAN-зчитувач відомостей - це пристрій, що використовується для отримання інформації з CAN-системи (Controller Area Network) автомобільних засобів. Він допомагає отримувати відомості про функціонування двигуна, витрати палива, пробіг та різні параметри, що допомагає в діагностуванні та рахунку.
4. GPS контроль автопарку Україна. Програмове забезпечення Informer - це особливе програмове рішення для моніторингу та аналізу інформації про витрати пального. Воно дає користувачам можливість здобувати доповіді, спостерігати витрати в поточному часі, аналізувати ефективність вживання пального та покращувати розходи.
5. колонка паливозаправна https://sib-agro.com.ua/kolonka-palivozapravna/ . Колонка для АЗС - це обладнання, розроблене для заправлення автомобільних засобів пальним на автозаправних комплексах. Вона містить помпи, дозатори, лічильники палива та інші складові, що надають точну та захищену заправку автомобілів.
Кожний з цих складових відіграє значущу роль у забезпеченні прецизійності рахунку та спостереження витрат енергоресурсів, що допомагає скороченню витрат, збільшенню захищеності та запобіганню крадіжкам.
|
|
| |
theohernandezwriter | Дата: Пятница, 02.08.2024, 11:54 | Повідомлення # 2 |
Майор
Група: Пользователи
Статус: Оффлайн
| Дуже круто, що тут можна поговорити на будь-яку тему, а я зараз більше цікавлюся новинами. І взагалі, мені дуже пощастило, що я користуюся цим новинним порталом startup.co.ua, який надає мені всю необхідну інформацію. Завдяки їх роботі я дізнався про те, хто такий Максим Кріппа https://startup.co.ua/tag/maks-krippa/ - видатний український підприємець і філантроп, відомий своєю активною участю в соціальних і гуманітарних проектах в Україні, а також своєю діяльністю в сфері кіберспортивної індустрії, чого вартий лише той факт, що він є власником команди NAVI. Максим Кріппа є засновником благодійного фонду MK Foundation, а також активним бізнесменом, який привертає увагу своєю діяльністю. Він придбав GSC Game World та бізнес-центр «Парус» у центрі Києва. Кріппа також є якісним інвестором, який робить все можливе для того, щоб інвестиційна складова в Україні продовжувала функціонувати.
|
|
| |